Floor van Leeuwen is choreographer, researcher, performer and producer. The performances are organised through Leeway.

Leeway

Doelstelling en hoofdlijnen

De missie van Leeway is het creëren van ruimte voor beweging, in al haar vormen, waar deze er niet of onvoldoende aanwezig is. Vertrekkend vanuit beweging in fysieke zin - het produceren van sociale choreografieën - zetten de projecten van Leeway een diverse en inclusieve beweging in gang op het sociaal-maatschappelijk vlak. Leeway werkt altijd binnen een stevig en groeiend netwerk van culturele en sociaal-maatschappelijke partners. Leeway onderschrijft de Code Cultural Governance, Diversiteit en Inclusie en de Fair Practices, en geeft hier invulling aan in haar beleid. Komende jaren werkt Leeway aan 'Swarm' en 'Red Circle'.

Beloningsbeleid
De Raad van Toezicht voert haar taken onbezoldigd uit. De directie is ingeschaald volgens de CAO Toneel en Dans. Voor medewerkers (zowel tijdelijk als vast) en zelfstandigen geldt eveneens de CAO Toneel en Dans. Voor vrijwilligers volgt de Stichting de richtlijnen van de belastingdienst.

Stichting Leeway is the legal body through which Floor works and vice versa.

KvK: 77157532

General inquiries: floorvanleeuwen@gmail.com

Board

Mirjam Hensgens (chairperson)

Diego Sepulveda

Mirjam Hensgens (treasurer)

Note on Low Emission Website

A major factors in the process of this website was the importance to create a sustainable, low carbon and optimised portfolio for Floor Van Leeuwen. We have implemented this value throughout the development of this project. The internet is a power hungry medium: it consumes 416.2TWh per year (by comparison, that’s more than UK's entire yearly carbon footprint) and thus we thought it crucial to create a website with a minimal carbon footprint.

Credits

Graphic and web design by Nadine Rotem-Stibbe

Back/front web development Typhaine Le Galès

Font: PP Telegraf